Bedrijven

Is uw bedrijf klaar voor de nieuwe toekomst?

Met Lead Your Future brengen we een beweging op gang. Hiervoor zoeken we bedrijven die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van talentvolle jonge vrouwen (15-20 jaar).

De geselecteerde talenten van vo, mbo en het hbo worden samengebracht in een intensief en professioneel Lead Your Future programma. We creëren hiervoor een omgeving waar het delen van kennis, ambitie en ervaring op basis van gelijkwaardigheid een betere toekomst tot doel heeft.

Zo kunnen we vraagstukken oplossen als aansluiting met jongeren, omgaan met diversiteit en het bouwen van een brug tussen onderwijs en bedrijfsleven, zodat de weg naar een gezond zakelijk succes kansrijker is. Wilt u ook in de toekomst succesvol blijven? Dan is vrouwelijk talent onmisbaar.


Doe mee aan de Lead Your Future netwerk:

  • Maak het verschil door zakelijke kennis te delen als brug naar de toekomst (met onderwerpen zoals innovatie, technologie en bedrijfsvoering)
  • Introduceer uw rolmodellen aan jong vrouwelijk talent en verken samen de toekomst (zoals talentcolleges, bedrijfsbezoeken en workshops)
  • Houd uw bedrijfsvisie samen met jong vrouwelijke talent tegen het licht, en kijk of zaken als talentmanagement, employer branding en innovatief ondernemerschap toekomstbestendig zijn.

 
Wilt u meer informatie of uw bedrijf direct aanmelden? Mail naar info@leadyourfuture.nl.

 

Meer informatie?
Contact
PARTNER WORDEN? Klik hier