Alleen samen met talent creëren we een mooie toekomst

Lead Your Future gelooft dat jonge talentvolle vrouwen (15-20 jaar) met hun eigen persoonlijke vaardigheden een verschil kunnen maken in de manier waarop we samenwerken en leven in onze samenleving. Zij zoeken naar een 'all sharing, all learning' omgeving in alles wat zij doen; ze zoeken verbinding, willen hun horizon verbreden en willen graag leren en delen. Dat is de reden waarom wij Het 'Lead Your Future netwerk' hebben gecreëerd.

 
Met dit netwerk helpen en coachen wij deze jonge vrouwelijke talenten in het bereiken van hun dromen en het  beantwoorden van hun behoeftes. Aan de ene kant willen ze geïnspireerd worden door rolmodellen en influencers om hun eigen personal brand te creëren.  Aan de andere kant hebben ze begeleiding en informatie nodig om een slimme studiekeuze te kunnen maken. Lead Your Future helpt hen om het verschil te maken in de toekomst en om een veelbetekenende carrière te vinden.
 
Scholen en bedrijven
Participerende scholen/bedrijven bouwen samen met Lead Your Future de brug tussen onderwijs en bedrijfsleven en leveren de succesvolle toekomstbouwers van onze maatschappij af. Zo creëren we een omgeving waar het delen van kennis, ambitie en ervaring op basis van gelijkwaardigheid tot een betere toekomst leidt. 'Sharing forward' noemen we dat. Voor een toekomst waarin bedrijven en jonge vrouwen samen groeien naar een gezond zakelijk succes!
 
Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd als jong vrouwelijk talent? Kijk dan hier voor meer informatie.  

Meedoen aan dit programma? Kijk dan op de pagina's voor bedrijven en scholenOf neem direct contact met ons op via info@leadyourfuture.nl.