Scholen

Alleen samen met talent creëren we een mooie toekomst!

Met het Lead Your Future netwerk helpen en coachen wij jonge vrouwelijke talenten in het bereiken van hun dromen en het beantwoorden van hun behoeftes. Lead Your Future helpt hen om het verschil te maken in de toekomst en om een veelbetekenende carrière te vinden.

Wat biedt het Lead Your Future netwerk?

Om deze vrouwen de leiding en verantwoordelijkheid te laten nemen over hun eigen toekomst moeten ze de ambitie hebben zichzelf te willen ontwikkelen. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook nieuwsgierig zijn naar de dag van morgen als het gaat om ondernemerschap, opleidingskeuze en het vergroten van haar eigen netwerk. Daarvoor moeten ze naast een goede opleiding natuurlijk ook de kans krijgen om met bedrijven en organisaties in contact te komen. Lead Your Future helpt hen daarbij met coaching sessies, bedrijfsbezoeken en een evenement.

Scholen zijn onmisbaar.

Uit ervaring weet Lead Your Future dat scholen onmisbaar zijn in het bouwen van het Lead Your Future netwerk. Wij bieden scholen dan ook een unieke kans te participeren in dit initiatief. Participerende scholen bouwen samen met Lead Your Future de brug tussen onderwijs en bedrijfsleven en leveren de succesvolle toekomstbouwers van onze maatschappij af. Zo creëren we een omgeving waar het delen van kennis, ambitie en ervaring op basis van gelijkwaardigheid tot een betere toekomst leidt. ‘Sharing forward’ noemen we dat. Voor een toekomst waarin bedrijven en jonge vrouwen samen groeien naar een gezond zakelijk succes!

Voor wie is Lead Your Future?

Het programma is bedoeld voor ambitieuze en ondernemende vrouwelijke studenten van 15 tot 20 jaar (vo, mbo en hbo). Het kunnen koplopers zijn of juist jonge vrouwen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mogelijk hebben zij een achterstand qua omgeving en zoeken zij een rolmodel om zich aan op te trekken. Eén ding hebben ze gemeen: allemaal zijn ze bereid zich in te zetten en hebben ze een vurig verlangen om in zichzelf te investeren. Kortom de leiding willen nemen over hun toekomst, zodat zij hun droom kunnen verwezenlijken om succesvol te zijn. 

Hoe kan uw school deelnemen?

Heeft u interesse of vragen? Neem contact met ons op via info@leadyourfuture.nl.